setting applying are not save

Follow

Comments

9 comments

  • Avatar
    Mircea

    The 404 error could be from your server/host configuration, as it does not see a file used by the uploader (or it's not allowed to be loaded). i suggest to ask your host about this.

    Regarding the settings panel, where and what is not saved? By the way, check if disabling plugins does change the behaviour to normal. In case the theme was customized, check how it  works in the original version.

  • Avatar
    downgraf

    The first problem is resolved just and second i will contact to my service provider. i need to ask one more question . can you please provide me the template code of feature post by 24hr, by week and by monthly. i need that becoz i customize it in tabbed view just like feature author. 

  • Avatar
    Mircea

    The name of the Page in theme options -> Layouts is Archive by date http://i.imgur.com/aRptKvZ.png , this is for standard WordPress archives, like date, year. You can create a custom template and assign it in Layouts.

  • Avatar
    downgraf

    i was contact to my service provider and he says that, please replace the file but i don't know what file and where i replace it.

    i need to know the exact loaction where i replace the uploader file.

     

  • Avatar
    Mircea

    Try reuploading/installing the theme again. A better option would be to upload through FTP like described here, Method 2 https://cosmothemes.zendesk.com/entries/24047718-How-to-install-the-theme-Can-not-install-the-theme-missing-style-css (in case you have made changes in th code they will be lost, so back up your previous version).

  • Avatar
    downgraf

    Thank for your response, I was replacing entire theme but still get no result. And your first reply, I'm using serpent theme not Tripod. I need a template code of feature post of today , week , month .

    I'm not sure but the code something like that " <?php echo self::getTopAuthors($nr_authors,$last_days = 7); ?> " the code I get from top author widget. 

    I hope you'll understand ۔ ۔ ۔

  • Avatar
    Mircea

    The file for Archive in Serpent is archive.php.

    If you have uploaded again all the files, and it still doesn't work, then something is wrong from the server, or configuration.

  • Avatar
    downgraf

    Seems like the same problem I have been facing in front end. But it's a little bit different, the Uploader show and when I upload a pic the loading bar continuously running and nothing happening. please see the image : http://awesomescreenshot.com/03e1dj46da

  • Avatar
    downgraf

    HI, cornel please help me, i don't know how to fix it. it's great if you please take a look. i will give you login detail...

Please sign in to leave a comment.

Powered by Zendesk